A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Skupina ORPEA2022-12-19T08:58:22+01:00

Skupina ORPEA

Skupino ORPEA s sedežem v Parizu je 1989 ustanovil nevropsihiater dr. Jean-Claude Marian.  Skupina ponuja raznolike storitve zdravstvene in socialne oskrbe, tako na primer v socialnih zavodih, rehabilitacijskih ustanovah ali v psihiatričnih klinikah. V zadnjih 30 letih se je skupina razvila v eno izmed mednarodno vodilnih podjetij, ki si je kot osrednjo zahtevo zadalo, da nudi stanovalcem in bolnikom najboljšo kakovost pri zdravstveni negi in oskrbi.

Najvišji cilj: Kakovost

Naše poslanstvo: V ustanovah skupine ORPEA negujemo in skrbimo za ljudi ter spoštujemo njihovo dostojanstvo, individualnost in avtonomijo. Ob tem stalno delamo na izboljšavah kakovosti zdravstvene nege in oskrbe, da bi tako ohranili, ali če je možno celo izboljšali, kakovost življenja ljudi, za katere skrbimo.

Mreža ORPEA

ORPEA razpolaga z več kot 950 negovalnimi zavodi in z okoli 96.677 posteljami v 15 državah: Francija, Belgija, Nizozemska, Luksemburg, Nemčija, Španija, Italija, Portugalska, Švica, Poljska, Slovenija, Češka, Kitajska, Brazilija in Avstrija.

S tem imamo možnost, da združimo našo profesionalnost, kakovost in izkušnje, da bi tako še izboljšali našo ponudbo za ljudi, za katere skrbimo.

Nadaljnje informacije so na voljo na naslovu: https://orpea-corp.com

Skip to content