A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Izobraževanja in usposabljanja2022-12-19T09:04:13+01:00

V najboljši kondiciji s SeneCura akademijo

Izobraževanje in usposabljanje na najvišji ravni

Vemo, kako zahtevno delo opravljajo naši zaposleni iz dneva v dan. Zaradi tega želimo razviti individualne načrt razvoja potenciala zaposlenih ter jim omogočati individualno usklajena izobraževanja ter usposabljanja. Pri tem se opiramo na mednarodno izmenjavo izkušenj znotraj skupine ORPEA, na sodelovanje z zunanjimi strokovnjaki ter na strokovne module mednarodne SeneCura akademije.

Ta je bila razvita s partnerji, kot sta Zasebna medicinska univerza Paracelsus v Salzburgu in Visoka strokovna šola Krems.

Inovativna izobraževanja v skupini SeneCura

Kot vodilno podjetje pri inovacijah SeneCura razvija lastne izobraževalne programe. S tem želimo zagotoviti najboljšo oskrbo za stanovalce, ki so nam zaupani, in potrebno znanje za naše zaposlene, da bodo lahko izvajali svoj poklic. V Avstriji smo, na primer, razvili poseben program za diplomirane medicinske sestre, namenjen managementu bolečin (pain nurse). Do sedaj smo izobrazili preko 400 diplomiranih sester s temi specialnimi znanji in SeneCura je kot prvi evropski upravljalec domov prejela certifikat za znanstveno utemeljeno prakso managementa bolečine v socialnih zavodih.

Skip to content